BEZOEK ONZE SHOWROOM IN AMSTERDAM      |       BEPAAL ZELF UW BEZORGDAG |      GRATIS VERZENDING |  GRATIS ADVIES: 020-7008203

Welkom bij LifestyleLiving24

agent

Bel voor een bezoekafspraak

aan onze showroom

Omdat ook wij vinden dat je een meubel moet kunnen aanraken, zien en proeven voordat je tot aanschaf overgaat, hebben wij een selectie van onze online-woonwinkel ook fysiek in onze showroom gepresenteerd. Bel of mail ons vooraf om te controleren of het product in onze showroom aanwezig is.

agent

Is mijn artikel aanwezig in

de showroom?

Wij zijn een webshop, daarom staan niet alle producten in onze showroom. Ons online assortiment is veel groter dan het aantal producten in onze showroom. Daarom raden wij u aan om vooraf contact met ons op te nemen om na te gaan of het artikel in onze showroom aanwezig is.

agent

Professionele adviseurs

Ons team bestaat uit gepassioneerde collega’s met een gekwalificeerde opleiding op het gebied van styling, advies en verkoop. Al meer dan 4 jaar zijn wij de partner voor particulier, klein zakelijk en groot zakelijke klanten.

Bekijk hier een selectie van onze referenties.

agent

Showroom / Sample sale

Zoek je een leuke stoelen, tafels en woonaccessoires? Geregeld wisselen wij van collectie en verkopen de showmodellen dan uit. Bezoek dan ook eens onze showroom, u vindt hier een scherp afgeprijsde collectie met meubels tot wel 70% goedkoper.

We zien u graag verschijnen.

agent

Zakelijke klanten kopen

voordelig

Al jaren zijn wij de partner voor verschillende kleine en grote projecten. Bent u op zoek naar advies bij het inrichten of stylen van een kamer, kantoor of woning? vraag dan altijd om een offerte op maat. Wij offreren dan graag een scherpe prijs.

agent

Uitgebreide

betaalmogelijkheden

Bij ons betaalt u online veilig via creditcard, debitcard, contant of bankoverschrijving. Bekijk hier een overzicht van de vele mogelijkheden.

agent

Veilig en betrouwbaar winkelen

Wij zijn door stichting Thuiswinkel Waarborg en BeCommerce officieel gecertificeerd. Hierdoor kunnen onze Nederlandse en Belgische klanten bijvoorbeeld rekenen op zekerheden als: 14 dagen bedenktijd, onafhankelijke klachtenbemiddeling, privacy van uw e-mailadres en afrekenen in een beveiligde omgeving van uw eigen bank. 

Winkelen bij DesignOnline24 is dus eenvoudig, veilig en betrouwbaar. Nu met 2 jaar volledige garantie!

agent

Van modern tot lifestyle

en landelijk

Ons assortiment bestaat uit een grote collectie landelijke meubels, zowel voor binnen als buiten. Zoekt u meubels met modern design, bezoek dan eens onze site: www.designonline24.nl hier vind u een fraaie collectie lounge en designmeubels voor binnen en buiten gebruik.

agent

Altijd 2 jaar garantie en

CBW-erkend

Op al onze producten ontvangt u een garantie van 2 jaar. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen.

 

 

Bekijk onze showroom met 2 etages vol woonplezier digitaal of kom langs!

Navigeer virtueel door onze showroom. LET OP! er is nog een extra verdieping met sfeerkamers. Deze is ook direct te bekijken door links van het scherm, onder de zoomfunctie op nummer 1 te klikken.

 

 

agent

NEEM CONTACT MET ONS OP, BEL: 020 700 8203 

Lifestyle-Living24 voorziet u met een aanbod van meer dan 30.000 unieke producten geleverd door bijna 50 internationale leveranciers. Sinds de start in 2009 heeft onze organisatie al meer dan 2000 bedrijven mogen voorzien van een enkele bureaustoel tot een compleet nieuw interieur. Zoals u kunt zien bestaat ons klantenbestand zowel uit eenmanszaken, MKB als grootzakelijke bedrijven. Onze ervaring loopt uiteen van gemeenten/non-profit, zorginstellingen, hotels & restaurants tot mediabureaus en televisieprogramma’s.

Heeft u een voorkeur voor achteraf betalen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag persoonlijk met u de vele mogelijkheden.


* Verplichte velden