BEZOEK ONZE SHOWROOM IN AMSTERDAM      |       BEPAAL ZELF UW BEZORGDAG |      GRATIS VERZENDING |  GRATIS ADVIES: 020-7008203

Annuleren & Retourneren van uw bestelling bij LifestyleLiving24

 

14 dagen bedenktijd

U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag na levering. Na herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en,- indien redelijkerwijs mogelijk- , in de originele verpakking (inclusief accessoires en de bijbehorende documentatie) geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden. 

Let op: gebruik voor de aanmelding het Europees Modelformulier voor herroeping welke u heeft ontvangen als bijlage van de bestelbevestiging, of download het formulier hier


Annuleren

U kunt de bestelling alleen kosteloos annuleren als wij uw bestelling nog niet hebben verwerkt en verzonden. Na verzending treedt automatisch het retourproces in werking en komen de kosten van het retourneren voor rekening van de koper, de klant.

Wij houden ons altijd aan de eisen van Stichting Thuiswinkel Waarborg en zijn ook wettelijk verplicht om de bestelling binnen 30 dagen te leveren. Kunnen wij door onvoorziene omstandigheden na 30 dagen niet leveren, en u wenst de bestelling te annuleren, dan ontvangt u het aankoopbedrag direct terug op uw rekening. 

 

Retourneren

Wilt u de bestelling retourneren? Uiteraard is dit is mogelijk. 

Let op: gebruik voor de aanmelding het Europees Modelformulier voor herroeping welke u heeft ontvangen als bijlage van de bestelbevestiging, of download het formulier hier

Voor het aanmelden van een retourzending dient u ons hiervan altijd binnen 14 dagen na ontvangst op te hoogte te stellen, schriftelijk, per post of per e-mail aan info@lifestyleliving24.nl. 

Vermeld daarin uw klant - en bestelgegevens, het betreffende product of producten. Hoewel niet verplicht, zou het fijn zijn als u ons op de hoogte brengt waarom je het product wilt retourneren. Dit om de kwaliteit van onze producten te blijven monitoren. 

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor uw eigen rekening, ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling*. LifestyleLiving24 zal de gehele aankoopsom zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen (na ontvangst van de aanmelding) aan u terugstorten. Goederen dienen ongebruikt en in nieuwstaat te verkeren en in ons bezit te zijn. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij gebruiken voor alle terugbetalingen het rekeningnummer en de gebruikte betaalmethode waarmee de bestelling is voldaan. Betalingen via bijvoorbeeld PayPal of een Creditcard worden ook weer via deze betaalmethode door ons teruggestort. Klanten uit België dienen het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Mocht een artikel defect en of beschadigd bij ons aankomen dan behouden wij het recht om eventuele kosten in rekening te brengen. Uiteraard ontvangt u hiervan een opgave alsmede foto's ter ondersteuning van het bewijs.

Ons retouradres:

Van Galen Logistiek BV
Retour DesignOnline24
Wormerweg 6
1311 XB  Almere

Zie voor meer informatie aangaande ons retourbeleid Artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.

*Indicatie van de retourkosten

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. De kosten variëren van circa € 10,- voor een ongemonteerde barkruk, stoel of bijzettafel. Voor grotere meubels dien je rekening te houden met € 25,- a € 50,- aan retourkosten. Banken en loungesets kosten circa € 50 a € 100,- voor het retourneren. Grotere meubels kunnen door hun aard en omvang in de meeste gevallen niet per gewone post retour worden gezonden. Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

 

Maatwerk producten en Retourneren.

Producten welke vallen onder de categorie 'maatwerk' komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht.