BEZOEK ONZE SHOWROOM IN AMSTERDAM      |       BEPAAL ZELF UW BEZORGDAG |      GRATIS VERZENDING |  GRATIS ADVIES: 020-7008203

Certificaten & Keurmerken

Stichting Thuiswinkel Waarborg.

Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via het internet. Doel van het uitgifte van het Thuiswinkel Waarborg is het bevorderen van het vertrouwen in online kopen bij consumenten en bedrijven. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Momenteel zijn er meer dan 2000 gecertificeerde webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.

Consumenten mogen er op rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg logo voldoen aan een aantal belangrijke criteria op het gebied van financiële stabiliteit, veiligheid, wet- en regelgeving, en de gedragsregels van Thuiswinkel.org. Alle leden worden ieder jaar opnieuw gecertificeerd.

Quote Stichting Thuiswinkel Waarborg:

Dit zijn de belangrijkste zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg voor consumenten:

 • Financiële stabiliteit: onze leden doorlopen jaarlijks een financiële check, waarbij wordt gekeken of de webwinkelier financieel gezond genoeg is om aan zijn verplichtingen naar de consument te kunnen voldoen 
 • Duidelijkheid over kosten: u hoort voorafgaand aan het bestelproces geïnformeerd te worden over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzendkosten, betaalkosten, poliskosten, administratiekosten of afsluitprovisies 
 • Achterafbetaling: u moet de mogelijkheid krijgen om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen, wanneer het gaat om de aankoop van producten. 
 • 14 dagen bedenktijd: u krijgt een minimale bedenktijd van 14 dagen, waarbinnen u zonder opgave van reden van de koop mag afzien. U krijgt vervolgens alle kosten (van de aankoop zelf én evt. bijkomende kosten zoals heenzending en betaalkosten) binnen uiterlijk 30 dagen teruggestort (met uitzondering van de kosten van de retourzending zelf) 
 • Garantie via de webwinkel: onze leden dienen zelf zorg te dragen voor herstel / vervanging van uw defecte product, of het restitueren van het aankoopbedrag wanneer dit niet mogelijk is. Zij mogen u niet naar de leverancier / fabrikant doorverwijzen. 
 • Klachtenbemiddeling: bij klachten krijgt u binnen maximaal 14 dagen een reactie van ons lid. Komt u er niet uit met de webwinkelier? Dan biedt Thuiswinkel.org onafhankelijke klachtenbemiddeling.
 • Privacy: u dient geïnformeerd te worden over welke gegevens van u worden verkregen en hoe / waarvoor deze gebruikt worden. U moet de mogelijkheid krijgen om bezwaar te maken tegen het verstrekken van uw gegevens aan derden. 
 • E-mail: uw e-mailadres mag alleen voor commerciële mails worden gebruikt wanneer u daar vooraf expliciet mee heeft ingestemd, of wanneer het een aanbod betreft van soortgelijke producten/diensten die u eerder af heeft genomen. Iedere commerciële e-mail moet u de mogelijkheid bieden tot uitschrijving. 
 • Veiligheid: wanneer u persoonsgegevens verstrekt of een betaling doet op de website, moet dit via een beveiligde verbinding gebeuren. Onze leden horen hun systemen up-to-date beveiligd te hebben tegen inbraak, virussen en andere aanvallen.

BeCommerce Kwaliteitslabel

BeCommerce kwaliteitslabel

Quote BeCommerce:

"Het BeCommerce kwaliteitslabel is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. BeCommerce is opgericht in 2005. Het BeCommerce Kwaliteitslabel toont aan dat uw bedrijf de BeCommerce Label Code respecteert en dat uw e-commerce site gecertificeerd werd door een onafhankelijke organisatie, met name Bureau Veritas. Met het BeCommerce kwaliteitslabel laten leden de consument zien dat zij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden."

De certificering biedt de consument 5 zekerheden:

 • Weten met wie zij zaken doet en hoe zij het bedrijf gemakkelijk kunnen benaderen
 • Veiligheid en privacy
 • Bedenktijd: 14 dagen
 • Veilig betalen
 • Onafhankelijke klachtenbemiddeling

BeCommerce is géén garantiefonds voor financieel onvermogen waarop bijvoorbeeld in geval van surseance van betaling of faillissement van een aangesloten bedrijf aanspraak gemaakt kan worden.

Statuten & reglementen


Bekijk hier onze certificering.CBW-erkend = 3 jaar garantie

DesignOnline24 is officieel erkend door het CBW keurmerk.


Meer zekerheid met CBW-erkend.

Kopen bij een CBW-erkende onlinewinkel bieden je vele voordelen maar vooral meer zekerheden. Winkels die CBW-erkend zijn hanteren Algemene Voorwaarden die je als consument extra goed beschermen bij je aankoop. Denk met name aan regels die van belang zijn als je wat koopt zoals een (aan)betaling, de levertijd, de levering, het transport en natuurlijk de garantie. Deze regelgeving is in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 CBW garanties op het gebied van veilig aanbetalen, extra goede productgarantie en een onafhankelijke geschillencommissie.

In de Algemene Voorwaarden staat precies hoe de erkeningsregeling werkt. Bij DesignOnline24 hanteren wij dus de CBW voorwaarden, download hier de CBW voorwaarden

DesignOnline24 is CBW-erkend. Klik hier voor ons certificaat op de officiele site van het CBW