BEZOEK ONZE SHOWROOM IN AMSTERDAM      |       BEPAAL ZELF UW BEZORGDAG |      GRATIS VERZENDING |  GRATIS ADVIES: 020-7008203

Hoelang heb ik garantie op mijn gekochte product?

Bij de aankoop van een product heb je altijd een wettelijke garantie. Dit betekent dat je recht hebt op een goed product en dat dit product datgene moet doen wat jij als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast zijn er in sommige gevallen aanvullende fabrieksgaranties van toepassing. Indien er sprake is van aanvullende fabrieksgarantie dan kun je deze terugvinden in de gebruiksaanwijzing van het product. 

De garantie gaat in op de datum van aankoop, het product is bij LifeStyleLiving24.nl of in één van onze webwinkels gekocht en de retourkosten worden in rekening gebracht. 

De garantie is niet van toepassing op: 

- Schade als gevolg van onjuist gebruik,
- Algehele slijtage en/of onderdelen getroffen door slijtage,
- Defecten of gebreken die al bekend zijn op het moment van ontvangst of bij de aanschaf van het product. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij LifeStyleLiving24 bieden wij naast de wettelijke garantie de 2 CBW garantie. 

Bij een CBW-erkende winkel heb je in ieder geval 2 jaar garantie. Het kan zijn dat je op basis van de wet verdergaande rechten hebt dan in de CBW-erkend-garantie omschreven. Dit is afhankelijk van uw (gerechtvaardigde) verwachting, die weer afhangt van product, prijs, verkoopgesprek, advertenties van ondernemer of leverancier, gebruik, gebruikte materialen, levensduur, etc.

Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende onlinewinkel bieden je vele voordelen maar vooral meer zekerheden. Winkels die CBW-erkend zijn hanteren Algemene Voorwaarden die je als consument extra goed beschermen bij je aankoop. Denk met name aan regels die van belang zijn als je wat koopt zoals een (aan)betaling, de levertijd, de levering, het transport en natuurlijk de garantie. Deze regelgeving is in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 CBW garanties op het gebied van veilig aanbetalen, extra goede productgarantie en een onafhankelijke geschillencommissie.

In de Algemene Voorwaarden staat precies hoe de erkeningsregeling werkt. Bij LifeStyleLiving24 hanteren wij dus de CBW voorwaarden, download hier de CBW voorwaarden

LifeStyleLiving24 is CBW-erkend. Klik hier voor ons certificaat.

LifeStyleLiving24 is een online woonwinkel. Dit wil zeggen dat wij bijna al onze communicatie efficiënt via het internet laten verlopen. Hierdoor zijn wij in staat om onze prijzen laag te houden en bovendien gratis aan je te leveren. Echter, ook wij streven naar een 100% klanttevredenheid en onze bereikbaarheid is daarbij cruciaal. De medewerkers van LifeStyleLiving24 staan klaar om je snel en adequaat te ondersteunen. Voor, tijdens en na je bestelling.

Ook over algemene- of product gerelateerde vragen, advies of een vrijblijvend bezoek staan wij je graag persoonlijk te woord. Elke werkdag van 09.30 tot 17.30 uur. Bel met ons kantoor in Amsterdam via 020 - 700 82 03 of vanuit Belgie rechtstreeks via 02 588 1680

Stuur een e-mail naar info@lifestyleliving24.nl en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

3 jaar garantie met CBW 

Koop zeker, koop CBW-erkend !