BEZOEK ONZE SHOWROOM IN AMSTERDAM      |       BEPAAL ZELF UW BEZORGDAG |      GRATIS VERZENDING |  GRATIS ADVIES: 020-7008203

Verzenden & Bezorgen bij LifestyleLiving24

 

Verzending

Wij verwerken uw bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen en daarbij verwijzen wij u naar de levertijden die bij onze producten vermeld staan. Bij een bestelling onder rembours-condities en bij grotere meubels zoals o.a. stoelen, tafels, loungesets en kasten maken wij telefonisch een afspraak voor de uiteindelijke levering. Wij bezorgen dus zoveel mogelijk op de dag dat u dat wenst! Wij vertrouwen uw bestelling toe aan onze externe vervoerders. Wij kiezen per product de meest efficiënte en veilige vervoersmethode. Standaard leveringen vinden alleen plaats op de begane grond en aan de voordeur/entree, zonder montage van de artikelen en zonder mogelijkheid voor levering naar verdiepingen zoals in flats of appartementen. 

Bezorging

Wij hechten waarde aan transparantie, ook in onze prijzen en voorwaarden. Daarom worden al onze producten gratis geleverd op elk adres in heel Nederland en België. Leveringen vinden alleen plaats op de begane grond en aan de voordeur/entree, zonder montage van de artikelen en zonder mogelijkheid voor levering naar verdiepingen zoals in flats of appartementen. Tegen meerprijs (op aanvraag) kunnen wij uw aankoop naar verdiepingen vervoeren en laten monteren.

Bij de levering is het noodzakelijk om de buitenkant van het pakket goed na te kijken op eventuele beschadigingen. In geval van een beschadiging van de verpakking kunt u dit op de pakbon duidelijk aangeven. Het is niet verplicht om het product uit te pakken, te controleren en te monteren in het bijzijn van de chauffeur. Direct na aflevering van de bestelling dient u het product/ of de producten eerst zelf goed te controleren alvorens het product geheel te monteren. Bij constatering van breuk, beschadiging of andere zaken dient u ons direct te informeren en ons in staat te stellen de klacht te herstellen. 

Let op: na montage kunnen wij in de meeste gevallen klachten niet meer honoreren. Elk product dat gemonteerd is wordt gezien als aanvaard.

Levertijden

Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen start bij ons het order- en uitleverproces. Wij verwerken uw bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen en daarbij verwijzen wij u naar de levertijden die bij onze producten vermeld staan. Aangezien wij meubels leveren in alle soorten en maten is de levertijd afhankelijk van het type product, de afmetingen en de vervoerder die wij inzetten voor de uiteindelijke bezorging. U kunt ervan uitgaan dat wij alle bestelling die op voorraad zijn binnen 1 tot 5 werkdagen bezorgen of binnen de vermelde levertijden bij het product.